AISKRIM SCOOP

Wafi Aiskrim telah menghasilkan produk terbarunya iaitu aiskrim scoop. Tujuan aiskrim scoop ini dihasilkan adalah kerana ingin memenuhi kehendak pelanggan setia Wafi Aiskrim.

Aiskrim Scoop ini dihasilkan menggunakan serbuk aiskrim yang telah dirumus khas hasil daripada penyelidikan daripada Universiti Putra Malaysia (UPM). Dan sudah semestinya Wafi Aiskrim akan menitikkan beratkan rasa aiskrim scoop ini untuk menjadi sedap dan berkualiti.

Untuk pengetahuan anda juga, serbuk aiskrim yang dihasilkan oleh Wafi Aiskrim boleh digunakan untuk menghasilkan soft aiskrim dan aiskrim scoop. Malah serbuk aiskrim ini mudah untuk disimpan dan tidak memerlukan freezer untuk menyimpan serbuk aiskrim ini.

PRODUK AISKRIM SCOOP YANG DIHASILKAN

Aiskrim scoop didalam bekas 6L

Aiskrim scoop didalam bekas 6L dihasilkan adalah kerana ingin memenuhi kehendak pelanggan. Dimana pelanggan inginkan aiskrim scoop dihidangkan pada tetamu di majlis perkahwinan, birthday, aqiqah, open house dan lain-lain lagi.

Selain daripada tujuan untuk majlis perkahwinan. Pelanggan setia Wafi Aiskrim juga membeli aiskrim scoop ini untuk diletakkan didalam peti ais rumah mereka.

Malah ada juga restoran di luar sana telah memilih aiskrim scoop Wafi Aiskrim sebagai menu tambahan untuk restoran mereka.

Aiskrim scoop didalam kotak

Wafi Aiskrim juga menghasilkan aiskrim scoop di dalam kotak bersaiz 900ml. Tujuan aiskrim scoop di dalam kotak dihasilkan adalah kerana bagi memenuhi kehendak kedai-kedai runcit.

Dan ada juga pelanggan setia Wafi Aiskrim membeli aiskrim scoop di dalam kotak ini untuk diletakkan di dalam peti ais di rumah mereka.

Perasa aiskrim scoop

Wafi Aiskrim telah menghasilkan 7 jenis perasa aiskrim. Perasa aiskrim yang dihasilkan adalah Vanilla , Coklat, Strawberry, Keladi, Durian, Jagung dan Green Tea.

Dan Wafi Aiskrim akan menghasilkan lebih banyak lagi perasa aiskrim pada masa akan datang mengikut permintaan pelanggan setia Wafi Aiskrim.

 

 

Anda juga boleh lihat artikel kami berkenaan soft aiskrim

Copyright © 2017 - www.wafiaiskrim.com